Actualizare: Politia Neamt a anuntat in aceasta dimineata in jurul orei 10, că ”persoana în cauză a revenit la domiciliu. Aceasta nu a fost victima vreunei infracțiuni.”

Stirea initiala: La data de 13 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Urecheni au fost sesizați de către o femeie de 79 de ani, din Urecheni, cu privire la faptul că, în cursul aceleiași zile, fiica sa COBUZ MIHAELA PETRONELA, în vârstă de 39 de ani, a părăsit în mod voluntar domiciliul și nu a mai revenit până în prezent.

Semnalmente: înălțime – 1.70 metri, păr șaten, lungime medie, ochi verzi, constituție atletică.

La momentul dispariției aceasta era îmbrăcată cu pantaloni tip jeans de culoare albastră, geacă neagră, fiind încălțată cu cizme de culoare albă.

Polițiștii au efectuat verificări pe raza localității Urecheni și a localităților limitrofe, precum și în locurile cunoscute ca fiind frecventate de aceasta, în continuare fiind desfășurate activități specifice în vederea depistării persoanei în cauză.

Orice persoană care poate oferi informații ce pot conduce la depistarea persoanei căutate, este rugată să apeleze Serviciul Unic 112 ori să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție.

sursa- IPJ Neamt

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.