Actualizare stire- 2 martie: Femeia de 42 de ani, din Piatra Neamț, dispărut la data de 25 februarie 2021, a fost găsită.

La data de 1 martie a.c., polițiștii din cadrul Poliției municipiului Roman au fost informați de către reprezentanții centrului de recuperare din Roman, cu privire la faptul că femeia de 42 de ani, dispărută la data de 25 februarie 2021, a fost depistată pe raza localității Păstrăveni.

Din primele verificări a reieșit că plecarea acestuia a fost voluntară, iar pe perioada dispariției s-a aflat în localitatea Păstrăveni și nu a fost victima vreunei infracțiuni.

Stirea initiala: Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale și cei ai Poliției municipiului Roman continuă activitățile de căutare în vederea depistării numitei NENICA LILI, de 42 de ani, dispărută la data de 25 februarie 2021.

La data de 25 februarie a.c., polițiștii din cadrul Poliției municipiului Roman au fost sesizați de către reprezentanții unui centru de recuperare din Roman despre faptul că numita NENICA LILI, de 42 de ani, din Piatra Neamț, a părăsit în mod voluntar centrul în cursul aceleiași zile și nu a mai revenit până în prezent.

Semnalmente: înălţime – 1,60 m, greutate – 70 de kilograme, păr șaten, fără semne particulare.

La momentul dispariției, aceasta era îmbrăcată cu o bluză gri închis, un tricou albastru, pantaloni tip trening gri închis, fiind încălțată cu adidași de culoare roșu cu albastru

Polițiștii au efectuat verificări pe raza municipiului Roman, în vederea depistării acesteia.

Orice persoană care poate oferi informaţii ce pot conduce la depistarea persoanei căutate, este rugată să apeleze Serviciul Unic 112 ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliție!

sursa: IPJ Neamt

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.