O femeie de 77 de ani, a ajuns in stare grava la spital, dupa un incendiu produs seara trecuta intr-un bloc din orasul Bicaz. Femeia a fost gasita de pompieri in stare de inconstienta in locuinta de la ultimul etaj al blocului, cuprinsa de flacarile izbucnite de la un scurtcircuit electric. ”La ora 19:37, prin apel la 112, pompierii au fost înștiințați despre producerea unui incendiu la un apartament situat la etajul trei într-un bloc de locuințe de pe strada Piatra Corbului în orașul Bicaz.

La locul solicitării au fost alocate forțe și mijloace de SVSU Bicaz, SAJ Bicaz și Detașamentul Piatra Neamț (3 autospeciale de stingere, o autospecială de intervenție și salvare de la înălțime și o ambulanță SMURD).

Incendiul se manifesta cu flacără deschisă și degajare mare de fum în interiorul unei camere. Pentru localizarea incendiului au intervenit pompierii voluntari, care au ajuns primii la locul solicitării. Aceștia au găsit în interiorul apartamentului o femeie de 77 de ani în stare de inconștiență, ce prezenta arsuri pe corp. Victima a fost preluată de echipajul SAJ și transportată la UPU Piatra Neamț.

Forțele de intervenție au acționat pentru lichidarea incendiului și pentru evacuarea fumului din interiorul apartamentului. Au ars bunurile materiale din interiorul unei camere și s-au deteriorat pereții și bunurile din apartament dom cauza degajării de fum și a temperaturii ridicate.

Toți locatarii din bloc s-au autoevacuat până la sosirea forțelor de intervenție. Cauza probabilă de producere a incendiului a fost scurtcircuitul electric”, a declarat lt. Irina Popa- ISU Neamt.

I.C.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.