Joi, 22.09.2016 la ora 12:14, Dispeceratul ISU-Ambulanţă Neamţ a fost anunţat, prin apel la „112”, despre apariția la suprafața apei a unei persoane înecate, necunoscute, de sex feminin, în canalul Bistrița, la CH.E. Vânători, din loc. Săvinești. La locul intervenției s-au deplasat 2 subofiţeri din cadrul Detaşamentului de Pompieri Piatra Neamț, care au acționat pentru degajarea acesteia.

Tot Joi, echipa de scafandri a I.S.U. ”Petrodava” al județului Neamț, a intervenit, în sprijinul I.S.U. ”Maior Constantin Ene” al județului de Bacău, pe canalul de fugă al rîului Bistrița, în dreptrul localității Buhuși, pentru căutarea unui copil înecat. Persoana nu a fost găsită.

Pompierii au intervenit joi si pentru salvarea unei persoane cazuta in albia unui parau din Ceahlau.

 La locul intervenției s-au deplasat 8 subofiţeri din cadrul Detaşamentului de Pompieri Tîrgu Neamț, Garda de intervenție nr. 2 Poiana Teiului, cu o autospecială de capacitate medie și o ambulanță SMURD. Pompierii au acționat pentru salvarea persoanei, acordarea primului ajutor calificat și predarea acesteia, ulterior, unui echipaj SAJ.

Ionut CORFU

sursa: ISU Neamt

 

 

 

 

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.