Actualizare: La data de 06 februarie a.c., unitatea de parchet a dispus față de acesta, măsura controlului judiciar, pentru 60 de zile, a anunțat Poliția Neamț.

Știrea inițială: O femeie ofițer anticorupție la DGA Neamț, care în trecut a intrat de mai multe ori în vizorul presei locale pentru mai multe aroganțe comise în spațiul public, a fost reținută astăzi de polițiștii de la Investigații Criminale- IPJ Neamț. Potrivit Mesagerul de Neamț, ofițerul este Oana  Geanina Golodin, care în perioada decembrie 2023- ianuarie 2024, ar fi condus o mașină în repetate rânduri, deși avea permisul suspendat. Astăzi, ea ar fi fost citată la Parchetul de pe lângă Tribunalul Neamț pentru a fi audiată în legătură cu abaterile penale comise, însă i-a sfidat pe procurori și nu s-a prezentat, prin urmare, fiind dispusă reținerea, mai notează sursa citată. Golodin a mai fost cercetată penal pentru divulgare de informații.

Conform IPJ Neamț, la probarea comiterii infracțiunii, ar fi dat o mână de ajutor chiar colegii femeii, de la DGA Neamț. ”La data de 27 decembrie 2023, în jurul orei 08:00, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Neamț au depistat, pe strada Alexandru cel Bun, din Piatra-Neamț, un autoturism, condus de o femeie, în vârstă de 48 de ani, din București.

În urma verificărilor efectuate de polițiști a rezultat faptul că, femeia în cauză avea dreptul de a conduce vehicule suspendat.

Polițiștii au continuat cercetările cu privire la săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

În urma cercetărilor efectuate de polițiști a rezultat faptul că, în perioada decembrie 2023- ianuarie 2024, persoana în cauză ar fi condus de mai multe ori autoturismul, deși avea permisul de conducere suspendat.

La data de 5 februarie a.c., față de aceasta a fost pus în executare un mandat de aducere.

În urma materialului probator administrat, față de femeia de 48 de ani a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând ca la data de 6 februarie a.c., aceasta să fie prezentată Parchetului de pe lângă Tribunalul Neamț cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Facem precizarea că pe tot parcursul cercetării penale am beneficiat de suportul Serviciului Județean Anticorupție Neamț”, a declarat insp. Ramona Ciofu- IPJ Neamț.

 

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.