O femeie in varsta de 46 de ani din Vanatori Neamt a suferit arsuri grave sambata, dupa ce a incercat sa aprinda focul intr-un boiler pe lemne. Motorina pe care o folosea s-a aprins, femeia suferind arsuri de gradele I si II pe 40% din suprafata corpulu, potrivit Serviciului Judetean de Ambulanta Neamt. Ea a fost transferata la Spitalul Sf, Spiridon din Iasi.

In urma incidentului a fost deteriorata si camera in care se afla boilerul, anunta ISU Neamt:

”Sâmbătă, 19.08.2017, la ora 12:11, Dispeceratul Integrat ISU – Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat, prin Sistemul național unic pentru apeluri de urgență „112”, despre producerea unui incendiu la o locuință din comuna Vînători Neamț, sat Vînători. Pentru localizarea și stingerea incendiului s-au deplasat: 6 pompieri militari cu 1 autospecială de stingere din cadrul Detaşamentului de pompieri Tîrgu Neamț.

În urma evenimentului au ars: 1 ușă lemn, articole vestimentare. S-au deteriorat pereții dintr-o cameră .

Împrejurarea determinantă a producerii incendiului a fost ,,scurgeri de materiale combustibile”.”

Pompierii au mai intervenit sambata la alte doua incendii, unul de vegetatie uscata si un altul la o anexa a unei locuinte din Alexandru cel Bun, potrivit unui comunicat de presa al ISU Neamt:

”Sâmbătă, 19.08.2017, la ora 19:00, Dispeceratul Integrat ISU – Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat, prin Sistemul național unic pentru apeluri de urgență „112”, despre producerea unui incendiu la vegetație uscată în municipiul Piatra Neamț. Pentru localizarea și stingerea incendiului s-au deplasat: 5 pompieri militari cu 1 autospecială de stingere din cadrul Detaşamentului de pompieri Piatra Neamț.

În urma evenimentului au ars cca. 250 mp miriște.

Împrejurarea determinantă a producerii incendiului a fost ,,fumatul în locuri nepermise”.

Sâmbătă, 19.08.2017, la ora 19:56, Dispeceratul Integrat ISU – Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat, prin Sistemul național unic pentru apeluri de urgență „112”, despre producerea unui incendiu la anexele unei gospodării din com. Alexandru cel Bun, sat Bistrița. Pentru localizarea și stingerea incendiului s-au deplasat: 6 pompieri militari cu 1 autospecială de stingere din cadrul Detaşamentului de pompieri Piatra Neamț.

În urma evenimentului au ars: 12 mp acoperiș, 7 mp sufit și 2 ml coamă acoperiș .

Împrejurarea determinantă a producerii incendiului a fost ,,foc deschis în spații deschise”.”

Ionut CORFU

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.