O femeie de 34 de ani din Piatra Neamț a fost reținută vineri, 07 iulie pentru comiterea mai multor infracțiuni de înșelăciune. Aceasta ar fi comis douăsprezece infracțiuni prin metoda „Accidentul” pentru care are de executat o pedeapsă de 30 de zile de arest la domiciliu, potrivit I.P.J. Neamț:

„La data 7 iulie a.c., poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei municipiului Piatra Neamţ, au depistat şi reţinut o femeie, din Piatra-Neamţ, bănuită de comiterea mai multor infracţiuni  de înşelăciune prin metoda ’’Accidentul’’.

Din cercetărilor efectuate, a rezultat că în perioada noiembrie 2017- iulie 2018, femeia, în vârstă de 34 de ani, ar fi comis un număr de douăsprezece infracţiuni de înşelăciune, fiind creat un prejudiciu de peste 190.000 lei.

În urma administrării probatoriului, femeia a fost reţinută de poliţişti pentru 24 de ore, care au introdus-o în arestul I.P.J. Neamţ.

În data de 8 iulie a.c., femeia, de 34 de ani, din Piatra-Neamţ, bănuită de comiterea infracţiunilor de înşelăciune prin metoda ’’Accidentul’’ a fost prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra-Neamţ, care a admis măsura arestului la domiciliu pentru 30 de zile.

La activitate au participat şi luptătorii Serviciului pentru Acţiuni Speciale din cadrul I.P.J. Neamţ.”

Andreea LARGER

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.