O femeie din comuna Boghicea, județul Neamț, a fost salvată de pompieri în această dimineață, după ce s-a aruncat într-o fântână adâncă de 8 metri. Potrivit localnicilor, ar fi pentru a doua oară când femeia încearcă să-și ia viața aruncându-se în fântână, prima oară fiind salvată de vecini.

În această dimineață, la ora 05:40 pompierii au fost înștiințați că în comuna Boghicea o persoană a căzut într-o fântână.

La locul solicitării au fost alocate forțe și mijloace de intervenție de la Detașamentul de pompieri Roman și SVSU Boghicea.

Ajunși la locul solicitării, pompierii au identificat o persoană ce se afla în interiorul unei fântâni cu apă, la o adancime de aproximativ 8 m. Cu ajutorul echipamentelor și procedeelor specifice pompierii au scos din fântână, cu diametru de un metru, o femeie de 61 de ani.

Femeia, conștientă, cu escoriații la nivelul membrelor superioare și inferioare, a primit îngrijiri medicale la locul evenimentului de la echipajul SMURD, ulterior fiind transportată la CPU Roman”, a declarat cpt. Irina Popa- ISU Neamț.

I.C. (sursa foto- ISU)

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.