O femeie vaccinata anti Covid si infectata apoi cu virusul Sars Cov2, a murit la Spitalul Judetean Neamt. Decesul femeii in spital a fost confirmat de Alexandru Filimon, directorul unitatii medicale, care a confirmat si ca pacienta a fost internata cu test pozitiv. Doina Dăscălița a murit sambata, 2 octombrie. Avea 62 de ani, era din judetul Bacau si locuia la o sora in Targu Neamt.

Intrebat si daca era vaccinata, directorul Filimon s-a eschivat sa raspunda, invocand diverse motive. Intrebarea i-a fost adresata ieri, insa raspunsul nu a mai venit nici astazi, dupa aproape 24 de ore. Desi redactorul tvmneamt a insistat si in aceasta dimineata, directorul nu a mai raspuns, refuzand sa ofere orice alta explicatie. Discutia, in captura de ecran de mai jos:

Rudele femeii spun ca acesteia i s-a facut rau la scurt timp dupa ce i s-a administrat doza a doua de vaccin, a mers la spital, a fost depistata pozitiv, apoi internata, insa starea ei s-a agravat si a murit.

Eu doar am auzit ca de la vaccin sa simțit rău acum nu știu dacă e prima doza sau a 2a”, a transmis intr-un mesaj catre tvmneamt.ro, o ruda a femeii, care a dorit sa ramana sub protectia anonimatului.

Intr-o alta discutie, de data asta privata, o ruda admite ca femeia ar fi inceput sa se simta rau dupa a doua doza de vaccin:

 

 

 

 

 

 

 

Pe contul de facebook al femeii, curg mesajele pline de tristete din partea familiei:

 

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.