Organizatia Femeilor Liberale din Neamt a participat, alaturi de doamnele din Biroul Judetean, la Scoala Politica a Femeilor Liberale. Aceasta s-a desfasurat la Durau- Neamt, in perioada 27-28 iunie.

La eveniment, organizat sub titlul „Politici liberale in sprijinul familiilor din Romania”, a participat Alina Gorghiu, co-presedinte PNL. Discursurile liderilor PNL au subliniat importanta implicarii si sustinerii femeilor in viata politica.

Alina Gorghiu a punctat in discursul sau faptul ca “o societate moderna nu poate exista fara femei puternice si implicate”, iar Lucia Varga, co-presedinte al Organizatiei Femeilor Liberale a intarit ideea ca „femeile liberale, prin profesionalism si daruire, reprezinta resursa umana necesara punerii in practica a Programului de Guvernare PNL, in special a politicilor in sprijinul familiilor din Romania”.

Scoala Politica a Femeilor Liberale a avut ca scop secundar instruira in privinta alegerilor din 2016. Alina Gorghiu si Vasile Blaga au indemnat doamnele liberale sa isi depuna candidaturile. Au mai participat specialisti in domeniul comunicarii, care au indicat modalitatile de intercatiune cu mass media si cetatenii.

Pe langa cei doi co-presedinti, s-a mai remarcat prezenta Cristinei Traila, co-presedinte OFL, dar si a deputatilor PNL,  Andreea Paul, Mihai Voicu si Eugen Nicolaescu.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.