Culmea umilirii Teatrului Tineretului din Piatra- Neamt a fost atinsa. Festivalul de Teatru este promovat la WC, pe un afis pus deasupra unui pișoar.

Dupa cum presa locala a relatat in ultimele zile, noua directoare a Teatrului, Gianina Carbunariu a luat decizii care au pus institutia in cele mai controversate ipostaze. De la manifestari in care au fost umiliti actori considerati simboluri ale scenei romanesti, pana la schimbarea siglei Teatrului, care a costat aproximativ 80.000 de lei, conducerea Teatrului pare ca a fost instalata anume pentru distrugerea imaginii acestei importate institutii de cultura.

Daca cineva credea ca nu se poate si mai rau, pozele de mai jos facute astazi (19 noiembrie) dovedesc contrariul. Un afis pe care este promovat Festivalul de Teatru este prins de un perete in WC-ul hotelului Central din Piatra- Neamt, fix deasupra unui pișoar.

Aceasta asociere a Teatrului Tineretului si a Festivalului de Teatru cu un loc in care oamenii isi fac nevoile, este cea mai neinspirata idee, ca sa nu spunem mai mult. De asemenea, este aproape imposibil de crezut ca afisul respectiv a fost pus acolo fara acordul conducerii Teatrului. Daca s-a mai si platit pentru asa ceva, ar trebui ca maine dimineata, Gianina Carbunariu sa aiba demisia deja depusa si sa plece fara niciun preaviz.

Gianina Carbunariu l-a inlocuit pe Liviu Timus la conducerea institutiei, dupa ce acesta a fost ”reevaluat” politic de o comisie din cadrul CJ Neamt, in subordinea caruia se afla Teatrul.

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.