Scriitorii nemteni se pot inscrie, pana pe 15 septembrie, la Festivalul National de Literatura „Agatha Grigorescu Bacovia”, editia a VIII-a, manifestare organizata de Asociatia Culturala „Agatha Grigorescu Bacovia” si Primaria Orasului Mizil.
Festivalul se desfasoara pe doua sectiuni: poezie si proza, la competitie putand participa creatori de literatura din tara si strainatate, indiferent de varsta sau afiliere la Uniunea Scriitorilor din Romania si la alte asociatii scriitoricesti. Nu pot participa autorii care au obtinut unul din primele trei premii la ultimele trei editiile ale festivalului.
Lucrarile vor fi expediate, in format electronic, la adresa de e-mail: manailescu.lucian@yahoo.com (adresa de rezerva fiind revista.fereastra@gmail.com) sau prin posta – pe CD – la adresa: Asociatia Culturala Agatha Grigorescu Bacovia, str. Agatha Bacovia, nr. 13 A, Mizil, judetul Prahova, pana la 15 septembrie 2014.
Textele vor fi culese in Times New Roman, corp 14, cu diacritice (cel mult 10 pagini A4 pentru sectiunea proza sau 15 poezii). Pentru ambele sectiuni textele se semneaza cu numele real, iar daca autorul doreste sa fie publicat sub pseudonim va specifica acest lucru.
Se anexeaza un CV, care va cuprinde si adresele de corespondenta (posta, e-mail, nr. de telefon) si o fotografie in JPEG sau TIF, cu latura mare de minimum 20 cm.
Presedintele juriului va fi scriitorul Adrian Alui Gheorghe, din componenta juriului facand parte scriitorii Emil Proscan, primarul orasului Mizil, Valeria Manta Taicutu, Loredana Dalian, Emil Niculescu, Nicolae Taicutu si Lucian Manailescu.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.