Pana pe data de 21 septembrie se fac inscrieri pentru Festivalul National – concurs de muzica pentru copii si adolescenti “Olimpiada de Toamna”, editia a II-a, manifestare organizata de Asociatia Culturala “Eu cred”, in parteneriat cu Primaria Comunei Bicaz-Chei. Festivalul se desfasoara pe trei categorii de varsta: 5 – 9 ani; 10 – 14 ani si 15 – 18 ani, concurentii putand opta pentru una din sectiunile “Muzica usoara”, “Muzica folk”, “Muzica populara”, “Dansuri” si “Teatru/Poezie/Creatie”.

Orgnizatorii manifestarii isi propun descoperirea si promovarea tinerilor talentati, precum si dezvoltarea spiritului de competitie si corectitudine intre copii de varste apropiate, dragostea pentru arta, si nu in ultimul rand crearea unor punti de prietenie intre concurenti. Toate aceste obiective se vor indeplini intr-un cadru aparte, oferit de specificul localitatii Bicaz – Chei. Nu in ultimul rand, competitia are si un caracter caritabil, prin sprijinirea participarii copiilor cu posibilitati materiale reduse, in baza unei analize de caz individuale.

In concurs vor fi prezentate melodii de muzica usoara din repertoriul romanesc sau international, live cu suport negativ orchestral, pe suport digital, format audio wav sau mp3. Negativul orchestral poate contine voci de sustinere (grup vocal), fara a include dublaje la linia vocala principala.

Festivalul se va desfasura duminica, 21 septembrie, in Centrul Cultural Bicaz-Chei, intr-un cadru natural deosebit. Juriul va fi compus din persoane cunoscute in lumea muzicii , profesori de muzica, personalitati marcante ale vietii culturale romanesti si redactori radio – TV. Activitatea juriului va fi coordonata de un presedinte desemnat de organizatori.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.