Poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei municipiului Roman au identificat şi reţinut două tinere din Roman, bănuite de furt.

La data de 18 noiembrie a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Roman au fost sesizaţi de o tânără de 21 de ani, din Iaşi, despre faptul că în timp ce se afla pe strada Smirodava, din Roman, persoane necunoscute i-au sustras telefonul mobil.

La scurt timp după sesizare, poliţiştii au găsit telefonul mobil pe strada Tudor Vladimirescu din Roman, fiind predat ulterior persoanei vătămate. În urma activităţilor desfăşurate, au fost identificate două minore de 15 ani fiecare, ambele din Roman, bănuite de comiterea faptei.

La data de 27 noiembrie a.c., în urma audierii celor două tinere, poliţiştii au dispus măsura reţinerii  faţă de acestea, fiind introduse în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Neamţ.

Astăzi, acestea urmează să fie prezentate Parchetului de pe lângă Judecătoria Roman cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.

(sursa: IPJ Neamt)

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.