Viceprimarita PSD a municipiului Piatra- Neamt, profesoara Luminita Vîrlan nu exclude demiterea Anei Berea, sefa DAS (Directia de Asistenta Sociala), dupa inregistrarea publicata de tvmneamt.ro, pe care se aude cum o fetita este batuta la Cresa Precista. ”In legatura cu situatia de la Cresa Precista, ca viceprimar care coordonez activitatea DAS, am solicitat celor responsabili aplicarea legii, deoarece dincolo de indignarea morala fata de un asemenea eveniment, mecanismul obiectiv de evaluare obliga la consecinte drastice.De asemenea, consider ca in astfel de cazuri mobilizarea tuturor trebuie sa se realizeze in regim de urgenta, de aceea, se deruleaza in prezent trei anchete: una interna, una din partea DGAPSC si una de catre Politia Municipiului Piatra-Neamt”, a declarat Luminita Vîrlan.

Intrebata daca ar trebui demisa sefa DAS, Ana Berea, Luminita Vîrlan spune ca in urma rezultatelor anchetelor aflate acum in curs, se poate ajunge si la asemenea masuri. ”Concluziile acestora (n.r. ale anchetelor) vor genera masurile pe care le vom lua ulterior. Este valabil si pentru intrebarea pe care mi-ati adresat-o in mod direct”, a mai spus viceprimarita.

Reamintim ca astazi, tvmneamt.ro a dezvaluit cum o fetita (dar si alti copii) era abuzata in mod repetat la Cresa Precista. Mai multe detalii in articolul Audio- Fetiță de doar 2 ani, lovită și terorizată la o creșă din Piatra Neamț. Cine a vrut sa îngroape scandalul

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

5 COMENTARII

 1. Cum sa o demita doar cine nu stie cum e sa lucrezi cu copii gandeste asa! lasati sa ii mai educe ca parintii stau cu mana in fund ca sa zic asa in loc sa-si educe odraslele. la cresa asculti de educatoare

  • Ești și tu o nebuna sau o curva botoxata ,similare panaramelor penale din articol,probabil!!!
   La pușcărie pe viață și la nebuni cu voi,dezaxatelor,bateti_va retarzii proprii nu copiii altora!!!!

 2. Solicităm URGENT demiterea panaramelor botoxate de la DAS și finalizarea anchetei penale,INUMAN ce se poate întâmpla!!!!
  Recomand părinților solicitarea de daune morale de 1 mil.de euro,la închisoare pe viață cu ele !!!

 3. Bună ziua, ptr.toti cititorii.
  Sunt surprinsă de ce citesc și ce se aude din înregistrărea facută, de țipetele îngrijitoarelor, care aproape acopera plînsetele nevinovate a copiilor din a cea ,,CREȘĂ PRECISTA”,inclusiv cuvintele copiilor care își înghit lacrimile rugîndu-le să îi lase în pace. Oare nu – i aud acele zise îngrijitoare? Unde sunt asistentele care au responsabilitatea si de supraveghere pe parcursul orelor de program a copilaşiolor? S-au totul este lăsat în voia soartei, că nu se întâmplă nimic niciodată.Pentru tot ce se întâmplă acolo sun vinovate mai multe capete, care acum ar trebui să CADĂ. De ce mereu încercăm să ascundem anumite greseli şi nereguli care pot transforma fiinţa umană pe tot parcursul vieţii, ramănând cu traume şi chiar sechele prin aplicarea relelor tratamente pe parcursul creşterii şi dezvoltării a capacităţii intelectuale si fizice a minorilor.Bătaia nu este ruptă din RAI, cum spun unele persoane.Trauma durerii provocată prin orice metode, CREERUL refuză să râdă, la fel ca şi pedepsele aplicate prin izolare care la copii le induce FRICA DE SINGURĂTATE . Persoanele care au contribuit la molestarea acestor copilaşi direct sau indirect prin funcţiile care le deţin în această instituţie DAS să raspundă în faţa LEGII, până la a mai avea dreptul să mai ocupe o funţie similară cu cea care o deţine în prezent. Fie îngrijitoare, educatoare, asistent medical, directori, coordonatori, sefi de instituţie ,, DIRECŢIA DE ASISTENŢĂ SOCIALĂ “să răspundă și să plângă și ei măcar odată ,,ÎNGHIȚÂNDUȘI LACRIMILE”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.