La data de 6 august a.c., în jurul orei 22.00, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Târgu-Neamț au fost sesizați de către o femeie, de 31 ani, din Vânători-Neamț, cu privire la faptul că o minoră, în vârstă de 9 ani, aflată în plasament, a părăsit în mod voluntar domiciliul.

Imediat după sesizare, polițiștii s-au mobilizat, fiind constituite echipe operative de căutare. În activități au fost angrenate forțe mărite, care au demarat de urgenţă căutările, pentru a o găsi pe minoră.

În urma activităților desfășurate, la data de 7 august a.c., în jurul orei 06.00, minora în cauză a fost depistată în apropierea unei societăți comerciale din localitatea Vânători-Neamț, la fața locului fiind solicitat și un echipaj medical, pentru evaluarea stării de sănătate a acesteia, stabilindu-se faptul că, pe perioada dispariției, nu a fost victima vreunei infracțiuni.

De asemenea, au fost informați și specialiștii din cadrul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Neamț.

În activități au fost angrenați polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Neamț, pompieri din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență ,,Petrodava” al județului Neamț și jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Neamț.

sursa: IPJ Neamt

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.