Fetita care s-a inecat luni la Roznov in raul Cracau, este cautata de 4 zile. Cu toate eforturile depuse de ISU Neamt, ea pare de negasit. Astazi continua cautarile si a fost informat si ISU Bacau despre posibilitatea ca fetita sa fi ajuns pe teritoriul judetului vecin, dat fiind debitul mare al apelor din ultimele zile. ”Un echipaj de pompieri militari cu un autoturism de serviciu, continuă misiunea de căutare a fetiței de 3 ani care a căzut luni in râul Cracău, începând cu ora 10:00.
De asemenea, a fost informat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Mr. Constantin Ene” al judeţului Bacău despre posibilitatea ca victima să fie purtată de ape pe raza județului Bacău, având în vedere debitele de apă mari din această săptămână”, se precizeaza intr-un comunicat ISU Neamt.

Reaminitim ca in seara zilei de luni, fetita de 3 ani a cazut in apa in timp ce se afla pe malul raului insotita de mama sa si de mai multi alti copii su adulti. Cei prezenti au incercat sa o salveze , fara succes insa si dupa aproximativ o ora, incidentul a fost anuntat la 112.

Ionut CORFU

 

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.