Actualizare stire- 6 august: Trupul fetiței a fost găsit în râul Siret, prinsă în crengile unui copac de pe malul drept al râului, la o distanță de aproximativ 12 km (pe cursul râului) față de locul accidentului, pe teritoriul comunei Horia, anunta ISU Neamt.

Stirea initiala: In aceasta dimineata (3 august) au fost reluate cautarile fetitei de 8 ani, inecata ieri seara in raul Moldova, in zona bazarului din Roman. Din pacate, dupa 4 ore de cautari cu bărci si scafandri, aceasta nu a fost gasita. Cautarile s-au desfasurat pe o lungime de 3km, pana la confluenta cu raul Siret. Potrivit ISU Neamt, curentul apei este foarte puternic. Cautarile s-au extins pe raul Siret. ”În decursul celor 4 ore de căutări, la adâncimi cuprinse între 1-1,5 m, până la 3-4 m, în unele locuri, pe o distanta de 3 km, s-a ajuns până la confluența cu râul Siret. Curentul apei este foarte puternic. Victima nu a fost găsită. Se continuă căutarea cu bărcile, pe Moldova și Siret”, anunta slt. Irina Popa, purtator de cuvant ISU Neamt.

Reamintim  ca ieri (2 august) doua fetite s-au inecat in jurul orei 19, in raul Moldova, in zona bazarului din orasul Roman. Este vorba despre doua verisoare de 9 si de 8 ani. Fata de 9 ani a fost salvata in ultima clipa de catre mai multi pescari aflati in zona. Fetele erau insotite de mama celei de 9 ani.

Ionut CORFU (sursa foto: ISU Neamt))

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.