Forentina Moise își pune mainile in cap, dupa ce primarul Carabelea (PNL) a interzis plimbarea animalelor de companie in Piatra- Neamt. ”Doamne, cum ne-am procopsit cu asemenea edil?”, se intreaba șefa PSD Piatra Neamt. Conform deciziei initiate de primarul Carabelea, pietrenii care își scot animalele la plimbare in alte locuri decat cele special amenajate, vor fi amendati cu sume considerabile. Problema insa, este ca in Piatra Neamt nu exista astfel de locuri, si chiar daca ar exista, nu multi își permit sa-si transporte animalele de companie cu masina spre un astfel de loc. ”Aberațiile unui primar liberal!
De la o zi la alta, mai tânărul ales al pietrenilor reușește să îi uimească pe cetățenii orașului prin deciziile pe care e ia. Una, de dată curentă, prevede că se interzice plimbarea animalelor de companie prin oraș, așa cum se întâmplat până acum! Am fost astăzi, chiar de la prima oră și am stat de vorbă cu pietrenii, afectați de decizia primarului Carabelea.
Cinică și revoltătore, decizie!
Adică, ce ar trebui făcut, stimabile, cu câinii de apartament? Să îi ia proprietarii în brațe și să fugă cu ei în comunele de pe lângă oraș? Sau să îi omoare, că ești tu lipsit de suflet și de logică? Doamne, cum ne-am procopsit cu asemenea edil? E puțin spus că sunt revoltată! De când s-a auzit de această aberație, mă întreabă oamenii pe stradă cum a fost posibil să se ia o asemenea hotărâre!
Oameni buni, e decizia lui personală și a sfetnicilor care îl înconjoară!
Rușine, domnule primar, pentru lipsa de viziune și de empatie! Aveți noroc de faptul că animalele nu pot vorbi! Dar vă judecă stăpânii lor!”, spune Florentina Moise (foto) presedinta PSD Piatra Neamt.
O masura asemanatoare a luat si primarul de Timisoara, USR-istul Dominic Frantz, care a interzis hranirea porumbeilor in pietele din oras.
Printre alte decizii aberante ale primarului PNL de Piatra Neamt, se numara si amendarea celor care locuiesc la bloc și își pun rufele la uscat, sau desfiintarea Parcului ZOO, un simbol al orasului si un important obiectiv turistic, vechi de zeci de ani.
Ionut CORFU

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.