Un tanar din judetul Neamt, extrem de talentat la interpretare vocala, a ajuns in finala primului talent show online din Romania. Stephen Ionuț Moisă (foto jos) are 15 ani si s-a departajat de cei 300 de concurenti care au intrat in prima editie a show-ului Magic in 5. Acum el este printre cei 3 finalisti (în trupa lui Vanotek) si trebuie sustinut/votat in cursa pentru locul I. Finala are loc vineri, 14 februarie, iar nemtenii care vor sa-l sustina pe Stephen, îl pot vota incepand cu ora 18 pe pagina de facebook a show-ului Magicin5

Stephen este elev la Liceul de Arte Victor Brauner (clasa de canto) din Piatra Neamt si a inceput sa cante de la varsta de 4 ani, cand dupa ce i-au observat pasiunea, parintii l-au inscris la clubul de creatie “Viva Alegria”, unde sub indrumarea profesoarei Alina Apetrii a luat primele lectii de canto.

El a participat la nenumarate concursuri de profil si a obtinut premii importante (jos- foto trofee) la Festivaluri celebre, cum ar fi Mamaia Copiilor 2011 sau Marul De Aur 2016. A cochetat si cu teatrul si a avut roluri in piese ca Micul Print, Hansel si Gretel sau Scufita Rosie. In anul 2018 a ajuns si la “Vocea Romaniei  Junior” pana la faza de blinduri, sub indrumarea profesoarei Roxana Elena Apreutesei.

Stephen este pasionat si de dansuri, exersându-și talentul la clubul de dans sportiv “ Lia Art” din Piatra Neamt, sub sigla caruia a castigat premii la mai multe concursuri.

MAGIC IN 5 înseamnă creație, voce, talent, determinare, muncă și implicare, adică un show de divertisment cu caracter educativ, mentioneaza organizatorii pe site-ul oficial al show-ului, magicin5.com

Finala show-ului MAGIC IN 5 se desfasoara în perioada 10-16 februarie, în Cabana Repedea din statiunea turistică Borșa, jud. Maramureș.

Cabana a fost transformată într-o casă de producție, unde sunt instalate 3 studiouri, în care cei 3 lideri de echipa – Adda, Alex Velea si Vanotek – vor crea o piesa de la zero pentru concurenții finaliști.

În fiecare studio exista trei camere de filmat, care surprind gesturi, detalii, dinamica dintre lider și concurent.

Mai multe camere transmit live și din exteriorul cabanei, cât și din zona comună unde se întâlnesc echipele pentru socialiazare și pentru desfășurarea unor probe antrenante, care pot aduce „atuuri” sau „pedepse” celor care caștigă sau pierd.

Departajarea concurentilor se face prin voturile unui juriu, dar si prin voturile online ale spectatorilor show-ului. Cum fiecare vot conteaza, nemtenii sunt asteptati sa-l voteze pe Stephen vineri, 14 februarie, incepand cu ora 18, pe pagina de facebook Magicin5.

Ionut CORFU

Loading...
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.