Politistii din Piatra- Neamt au fost nevoiti sa organizeze filtre in trafic in seara de vineri (26 noiembrie) pentru prinderea a 3 infractori, doi barbati si o minora. Acestia erau cautati pentru furt si talharie, informeaza IPJ Neamt:

Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Piatra Neamț au fost mobilizați în seara zilei de 25 ianuarie a.c., pentru prinderea unor persoane bănuite de săvârșirea faptelor de agresiune, tâlhărie și furt din unități comerciale, de pe raza orașului Piatra Neamț. În urma sesizărilor primite prin dispeceratul Poliției municipiului Piatra Neamț, conducerea unității a declanșat instituirea de filtre în trafic, pentru prinderea persoanelor, care s-ar fi deplasat cu un autoturism, fiind communicate datele și polițiștilor din localitățile limitrofe.

Loading...

Polițiștii au depistat pe raza municipiului autoturismul căutat, în jurul orei 22.00, fiind capturate două persoane, un bărbat de 37 de ani din Săvinești și o tânără de 16 ani, din Piatra Neamț. Cu ocazia verificării interiorului autoturismului au fost identificate sticlele de băuturi alcoolice sustrase de la una dintre unitățile comerciale, ce au fost ridicate şi restituite, ulterior, persoanei vătămate. Polițiștii continuă căutările pentru prinderea celei de-a treia persoană, un tânăr de 21 de ani, care ar fi participat la săvârșirea faptelor și care se sustrage urmăririi penale. Acestea sunt cercetate pentru faptul că în seara zilei de 25 ianuarie a.c. ar fi agresat două persoane, ar fi sustras, prin amenințare, suma de 245 de lei de la o persoană aflată într-un bar din zona pieței centrale și ar fi sustras sticle cu băuturi alcoolice, de aproximativ 900 lei dintr-o altă unitate comercială. Faţă de bărbatul de 37 de ani s-a dispus măsura reţinerii pe o perioadă de 24 de ore, iar în data de 26 ianuarie a.c. instanța de judecată a dispus măsura arestării preventive pe o perioadă de 30 de zile. Polițiștii continuă cercetările în vederea documentării şi probării întregii activităţi infracţionale a persoanelor implicate.

Ionut CORFU

Loading...
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.