Florentina Luca Moise anunță mobilizare generală la Iinspectoratul Școlar Județean Neamț, privind asigurarea condițiilor necesare în școli la revenirea elevilor la cursuri, având în vedere că județul Neamț este sub avertizare meteo de vreme severă pentru următoarele zile.

Având în vedere situația meteorologică, le-am transmis directorilor unităților de învățământ să aibă în vedere câteva măsuri, pentru buna funcționare a procesului educațional și pentru siguranța elevilor.

✅ Sunt necesare verificări la funcționarea surselor de încălzire – centrale, sobe. Clasele să fie încălzite corespunzător.
✅ Trebuie verificate, de asemenea, microbuzele școlare. Șoferii să fie pregătiți, să se asigure că elevii nu așteaptă și nu sunt transportați în frig.
✅ Pentru internate, având în vedere că elevii revin de astăzi, să se asigure că toate camerele sunt încălzite”, transmite Florentina Luca Moise, inspector școlar general.

I.C.

DISTRIBUIȚI

5 COMENTARII

  1. Mai bine anunța o singură măsură,care nu mai agita atâta spiritele și nu mai mobiliza pe nimeni în mod deosebit:pregungirea vacantei de iarnă cu trei zile, măsură pe care Ministerul o lasa sa o adopte.

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.