Florentina Luca-Moise: Sprijin pentru familiile cu copii, la început de an școlar

Candidatul independent la Primăria și Consiliul Local Piatra-Neamț, Florentina Luca-Moise, are în programul său electoral pentru municipiu acordarea unui sprijin financiar pentru familiile cu copii, la începutul anului școlar. Ea consideră că primarul „trebuie să stăpânească mecanismele solidarității”.

„Așa cum mă știți, m-a preocupat întotdeauna egalitatea de șanse. M-a interesat ca povestea de viață a fiecărui copil să poată deveni o poveste de succes.

Cred că responsabilitatea unui primar modern nu se limitează la infrastructură, spații verzi sau clădiri. Ansamblul pe care trebuie să îl vadă are la bază bucuria de a locui într-un oraș în care fiecare se poate împlini.

Candidez ca independent la Primăria și Consiliul Local Piatra-Neamț pentru a fi un sprijin real pentru cei care vor, dar nu pot… Și pentru ca fiecare poveste să fie de succes.

Trăim vremuri grele… Primarul orașului poate să ofere o mică parte din resursele comunității familiilor cu copii, la început de an școlar. Un primar trebuie să stăpânească mecanismele solidarității! Eu pot fi acel primar! Ai încredere!”, este anunțul postat de Florentina Luca-Moise pe pagina sa oficială de socializare.

Articol electoral publicat la comanda candidatului independent Luca-Moise Florentina, CMF24240349

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.