Mesajul Florentinei Luca Moise, cu ocazia Zilei Mondiale a Educației: ”Data de 5 octombrie este desemnată, pe plan mondial, Ziua Educaţiei, începând cu anul 1994, în fapt, este sărbătoarea profesională a dascălului.

Pentru cadrele didactice care luminează școlile nemțene, pentru devotamentul cu care își trăiesc vocația, pentru o viață petrecută în slujba elevului, transmit recunoștință, respect și admirație fiecărui coleg al meu, care întregește echipa cadrelor didactice nemțene!
La mulți ani, distinși dascăli!

Să vă fie sufletele elevilor cale de a străbate eternitatea, respectul părinților sursă de putere pentru a continua, recunoașterea socială dovadă că munca dumneavoastră nu este zadarnică! Să continuați a lumina școlile, să schimbați destine, să promovați educația cu acel curaj pe care numai specialistul într-un domeniu îl poate avea!

Domniile Voastre sunteți cei care duceți învățământul nemțean spre succes, de mulți ani și pentru mulți ani! Să vă ajute Dumnezeu să rămâneți repere ale județului, ale țării, ale unui timp în care valorile trebuie să se impună! La mulți ani, dragi colegi! Inspector Școlar General, Prof. Florentina LUCA-MOISE

I.C.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.