Florentina Moise este oficial șefa Inspectoratului Școlar Județean Neamț. Ordinul de numire pe postul de inspector general, a fost semnat astazi de Ministrul Educatiei, Sorin Câmpeanu. Noul ”General” își ia in primire functia, incepand de saptamana viitoare.

Florentina Moise este presedinta PSD Piatra Neamt, consilier local în CL Piatra Neamt si are un CV impresionant. A absolvit Liceul Pedagogic Gheorghe Asachi din Piatra Neamt, apoi Facultatea de Psihologie la Universitatea Titu Maiorescu din Bucureşti. A urmat o indelunga cariera la catedra, fiind si directoare de școala. La capitolul studii se mai adauga si absolvirea Universitatii Naţionale de Apărare „Carol I” (Știinţe militare, informaţii şi ordine publică) unde a obtinut si un master (Program internațional perfecționare Resource Management in NATO) sustinut in limba engleza.

Pana in 2020, Florentina Moise a fost 8 ani director al Casei Corpului Didactic (asimilata inspector școlar general adjunct) si a coordonat implementarea a numeroase proiecte cu fonduri europene in modernizarea si eficientizarea procesului educational in judetul Neamt.

Mesajul Florentinei Moise, după numirea în functie:Astăzi, pentru mine este un moment de cotitură în cariera didactică! Cu deosebită bucurie și onoare am preluat funcția de inspector școlar general al Inspectoratului Școlar Județean Neamț! Mă încearcă emoții ca în urmă cu 24 de ani, când m-am așezat pentru prima dată la catedră, sau ca acum circa 10 ani, când am preluat funcția de director al Casei Corpului Didactic Neamț.
Toată această experiență – vastă și frumoasă – astăzi îmi e de mare folos pentru exercitarea noii funcții! Asigurarea managementului Inspectoratului Școlar Județean Neamț reprezintă pentru mine o probă pe care vă garantez tuturor că o voi susține cu succes și când spun asta am în vedere dorința și convingerea că voi colabora foarte bine atât cu noii mei colegi din cadrul instituției, cât și cu colegii directori, cu profesorii, învățătorii, educatoarele, cu elevii și, nu în ultimul rând, cu părinții elevilor.
Vreau ca încă din prima zi a mandatului meu de inspector școlar general, prin atribuțiile pe care le voi exercita, să pun în centrul activității elevul! O societate sănătoasă și puternică investește în copii, căci ei reprezintă viitorul și siguranța! În toată cariera mea didactică am urmărit să pun în valoare copiii, să îi sprijin să își deschidă aripile și să ia orizonul în piept! De data aceasta, voi face la fel dar cu ajutorul cadrelor didactice, al personalului auxiliar și nedidactic din unitățile de învățământ și, nu în ultimul rând, avându-i alături și pe părinți!
Așa să îmi ajute Dumnezeu!
Sărbători în lumină și vacanță plăcută elevilor și colegilor din școli și grădinițe!
Ionut CORFU

 

1 COMENTARIU

  1. Ooo ce veste minunata, acum in prag de Sarbatori. Doamna invatatoare, noi fostii elevi din Roznov, ne aducem aminte de dvs cu mare drag, mai ales de fustitele alea deosebite!
    Va rugam nu uitati de liceul din Roznov, stiti ca sunt multe “bube” acolo.
    Simt ca acum este impacat si raposatul Culita Tarata, in final s-a facut dreptate, meritati postul cu varf si indesat!
    Doamna diriginta, tintiti spre stele!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.