PSD Piatra Neamt, prin vocea presedintei organizatiei, Florentina Moise, îi spulbera visele lui Vlad Marcoci de a candida la presedintia CJ Neamt din partea PSD, contra lui Ionel Arsene. Florentina Moise anunta intr-un comunicat de presa ca Marcoci nici nu este membru de partid si lasa sa se inteleaga ca va fi foarte greu, spre imposibil, ca acesta sa mai fie acceptat in partid.

Mai mult, presedinta PSD Piatra Neamt îi sugereaza lui Marcoci sa candideze din partea PNL sau a altui partid, avand in vedere traseul lui politic din ultimii ani, cand a trecut de la dreapta la stanga in functie de cum i-au dictat interesele. ”Aflu din presa locală că domnul Vlad Marcoci ar fi interesat să preia conducerea organizației județene a PSD și să devină candidatul nostru la președinția Consiliului Județean.

Sunt câteva lucruri pe care țin să le precizez, în calitate de președinte al organizației PSD Piatra Neamț: Dl. Vlad Marcoci nu este membru PSD. Adeziunile sunt validate de Biroul Executiv al fiecărei organizații în parte, lucru care, cu certitudine, la PSD Piatra Neamț nu s-a întâmplat în cazul său. El a avut perioade în care a activat la PSD, așa cum a făcut-o și la alte trei partide. Ar putea candida în egală măsură și de la PNL, întrucât ani buni a fost liberal…

A face parte dintr-o echipă presupune implicare constantă. Faptul că Vlad Marcoci a beneficiat de suportul PSD și a deținut funcții importante în stat ar fi trebuit să îl determine la un parteneriat solid cu colegii, la participare activă la viața de partid și, nu în ultimul rând, la fair play. După câte vedem, nu este cazul!

Dl. președinte Ionel Arsene a făcut din PSD Neamț una dintre cele mai puternice organizații din țară. Iar activitatea sa la Consiliul Județean Neamț este de notorietate: niciodată în istoria acestui județ nu au intrat atâtea fonduri și nu s-au făcut atâtea investiții ca în timpul mandatului său. Este unul dintre cei mai activi politicieni români și am convingerea că niciun coleg nu își dorește alt președinte sau alt candidat la Consiliul Județean.

Susținem oricând competiția internă. Dar nu oricine ne poate reprezenta la acest nivel! În niciun caz cineva care are în CV un traseu politic atât de confuz doctrinar”, se arata in comunicatul de presa PSD Piatra Neamt, semnat de Florentina Moise.

Potrivit vestea.net, Marcoci ar fi afirmat ca este dispus sa candideze la sefia CJ Neamt din partea PSD, chiar daca asta ar insemna sa preia functia de presedinte PSD Neamt de la Ionel Arsene (Vezi articolul AICI)

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.