Florentina Moise, fost director al Casei Corpului Didactic Neamt si candidat PSD la Senatul Romaniei, taxeaza o declaratie a Ralucai Turcan, vicepremierul Romaniei, prin care aceasta arunca in curtea profesorilor ineficienta cursurilor online, considerandu-i responsabili de lipsa interesului copiilor pentru forma de invatamant de la distanta.
Florentina Moise:Vicepremierul României responsabil cu Educația admite:Școala online i-a schimbat comportamentul copilului meu, a devenit mai introvertit, mai absent, mai puțin comunicativ și inclusiv mai îndreptat spre lene și leneveală”.
Știm cu toții acest lucru cei care avem copii la școală.
Ce nu știm este că doamna Turcan aruncă responsabilitatea pe umerii profesorilor! Spune așa: „Și aici vine provocarea pentru diriginți, pentru învățători, pentru profesori în general, să facă orele mai atractive și chiar să introducă partea de consiliere, să le explice copiilor ce se întâmplă și cum trebuie să se adapteze”!
Vă vine să credeți??
În toate țările din lume statul susține corpul profesoral! În TOATE. Pentru că în alte țări, ministrul Educației ȘTIE că pandemia înseamnă stres și pentru profesori, nu doar pentru elevi și părinți. Și ca să ajuți elevii, trebuie, ca stat, să ajuți profesorii!
Doamna vicepremier NU spune și aceste lucruri: CUM pot profesorii să facă orele mai atractive? Cu ce resurse? Despre ce PARTE DE CONSILIERE vorbește? Este ușor să arunci vorbe…”, spune Florentina Moise.
Ionut CORFU
DISTRIBUIȚI

2 COMENTARII

    • Sub mai multe aripi…Sub aripa lui Arsene si a cumetrilor lui, a lui G. Oprea,(daca nu s-o fi plictisit el), a unui securist…Cu cat mai multe aripi, cu atat mai cald pentru ea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.