Florin Cîțu și-a depus mandatul de premier desemnat chiar înainte de votul de învestitură din Parlament. Senatoarea PSD de Neamt, Emilia Arcan a are o reactie vehementa dupa gestul venit in momentul in care Romania are nevoie mai mult decat niciodata de un Guvern cu puteri depline.

PNL și Cîțu, bătaia de joc a românilor!, exclama Emilia Arcan. ”Ei sunt cei care au fugit înainte de învestirea propriului guvern!

Florin Vasile Cîțu și-a depus mandatul. Un gest iresponsabil, ținând cont in special de actuala pandemie, când românii au nevoie de siguranță și predictibilitate!
Astăzi se impunea, instalarea unui guvern cu puteri depline, care să ia măsuri ferme și clare pentru limitarea efectelor sociale și economice ale epidemiei COVID-19!

Ce fac ei astăzi, PNL-istii și Iohannis și Citu, mizerie fara precedent, care este dincolo de orice imaginație. E un record al rușinii în politica din Romania.

Dilentanți, iresponsabili, politruci obsedați doar de haina lor politică si inumană, de interese personale, dar niciodată intersectați cu interesul poporului roman.
Din păcate, mascarada PNL continuă! Oare asta merită ROMÂNII?”, se intreaba Emilia Arcan pe pagina ei de facebook, adaugand la postare o poza sugestiva.

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.