Un foc de arma a fost tras in aceasta seara (18 octombrie) spre casa lui Ionel Ciubotaru, primarul orasului Roznov, jud. Neamt.

Incidentul a avut loc in jurul orei 19, iar Ionel Ciubotaru nu se afla la domiciliu. Ginerele primarului care era in curtea casei socrului sau, din Slobozia (Roznov) a auzit un foc de arma dinspre strada si in secunda urmatoare, mai multe fruze dintr-un copac de langa casa au cazut. Focul a fost auzit de mai multe persoane aflate la acel moment in curte. Dupa zgomot, pare sa fi fost o arma de vanatoare.

La fata locului au ajuns si politistii, insa nu a fost gasit niciun proiectil si dupa ce au intrebat prin vecini, au plecat cum au venit, fara sa verifice daca si cine detine arme de vanatoare in zona.

Ionel Ciubotaru a declarat pentru tvmneamt.ro ca nu a primit amenintari si nu-si poate explica incidentul, insa s-a aratat extrem de ingrijorat de faptul ca cineva a folosit o arma de vanatoare in intravilanul localitatii, fapt care ar fi putut avea urmari deosebit de grave.

Ceea ce s-a petrecut la Roznov ar putea fi o neglijenta, joaca unui inconstient, sau poate o actiune de intimidare. Revenim.

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.