Marius Novac a trecut la Pro România și a fost numit coordonator (echivalentul funcției de președinte) al organizației Piatra Neamț. ”PRO România Neamț a intrat în linie dreaptă pentru alegerile din 2024.
O primă măsură luată în acest sens o reprezintă numirea unui nou coordonator al Organizației de la Piatra Neamț. Cel care se va ocupa de astăzi de organizația municipală este Marius Novac, cunoscut om de afaceri nemțean, cu experiență politică și administrativă, care în perioada următoare va consolida echipa în vederea alegerilor următoare. Bun venit în echipă, Marius Novac! Am certitudinea că te vei regăsi în politica pe care PRO România o face și în echipa noastră!”, spune Mădălina Ciubotaru, coordonatoarea Pro România Neamț.
Marius Novac este un cunoscut om de afaceri în domeniul HoReCa din Piatra Neamț și a fost consilier local în CL Piatra Neamț până anul trecut, când și-a dat demisia din funcție, în urma scandalului decapitării organizațiilor PSD Piatra Neamț și Roman. El a rămas membru PSD până sâmbătă, când a trecut la Pro România, partid care tocmai a anunțat că va merge singur la alegerile europarlamentare, deși se preconiza o alianță cu PSD.
Plecarea lui Novac din PSD este a doua în doar câteva zile, după ce săptămâna trecută a plecat din PSD la PNL și fostul prefect și senator Toader Mocanu, care este și cumătru cu Daniel Harpa.
Ionut CORFU
DISTRIBUIȚI

2 COMENTARII

  1. Apropo, acolo erau niște membri de partid. Ai întrebat pe cineva dacă dorește ca Novac sa fie ce vrei tu? Sau ti ai luat partidul pe persoana fizica exact asa cum a procedat Miky Mouse?

  2. Cine este fatuca asta si ce o recomanda? Studii ceva? Activitate profesională…da nu pusă / puși de partid in funcției. De personaje din astea ne-am saturat…..

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.