Nadia Năstase, fosta directoare de la Troleibuzul SA, firma din subordinea CJ Neamt, aflata in pragul falimentului, si-a gasit salvarea la… Ambulanta.

Pe 5 martie, aceasta a fost declarata admisa la un concurs la care a fost singurul concurent pentru un post de economist la Serviciul de Ambulanta Judetean Neamt. Conform directoarei Dorice Albu, Nadia Nastase este angajata pe perioada determinata, pana se termina starea de alerta, dar cine stie, se pot gasi motive sa ramana si dupa.

Nadia Nastase si-a terminat al doilea mandat de director la Troleibuzul SA in luna ianuarie, in locul ei, fiind numit director un anume Dorel Lazar, venit de la DRUPO SA, firma aflata tot in subordinea CJ Neamt. Evident, instalarea acestuia pe scaunul de director al societatii muribunde, nu are nicio legatura cu politica, adica cu PSD.

Contrar propagandei PSD care ar vrea sa puna in cârca primariei Piatra Neamt falimentul Troleibuzul, trebuie spus ca situatia financiara a companiei s-a deteriorat grav in urma furturilor pe care niciun anchetator nu pare sa le vada, dar si dupa ce zeci de angajati au castigat procesele intentate impotriva conducerii, in urma concedierilor abuzive. Conform unor surse din CJ Neamt, la ora actuala, sunt peste 500 de procese pe rol impotriva Troleibuzul SA, iar declararea faimentului nu este decat o chestiune de timp.

De la Consiliul Judetean Neamt nu s-a putut obtine un punct de vedere oficial, pentru ca tvmneamt.ro este pe lista neagra a publicatiilor incomode, cu care institutia la care ajung sute de milioane de euro din banii nemtenilor, refuza sa comunice.

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.