Fostul Cinema Cozla din cartierul Darmanesti, a ajuns la faza de machete-foto, realizate pe computer. Machetele (foto jos) au fost transmise de Primaria Piatra Neamt intr-un comunicat de presa, in care se anunta totodata, ca respectiva cladire va fi transformata intr-un centru multifunctional, iar execuția lucrărilor a fost scoasă la licitație.

A fost scoasă la licitație execuția lucrărilor pentru proiectul care vizează reabilitarea fostului cinematograf  Cozla, termenul pentru depunerea ofertelor fiind data de 7 aprilie 2022,  iar valoarea estimată a contractului de aproximativ 8.600.000 de lei fără TVA. Clădirea fostului cinematograf Cozla a fost construită în urmă cu 40 de ani, iar în prezent se află într-un stadiu avansat de degradare.

Proiectul „Reabilitarea/modernizarea unui centru multifuncțional în zona Subdărmanești – Cinematograful Cozla” vizează modernizarea și reabilitarea clădirii actuale a cinematografului Cozla în vederea înființării unui centru multifuncțional. În clădire va exista și o sală de cinema cu o capacitate de 180 de locuri”, se arata in comunicatul Primariei.

I.C.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.