Fostul deputat Dănuț Andrușcă, ramane piatra de moara a PSD Neamt, chiar dacă a cam disparut din spatiul public, dar a disparut la propriu si din Parlament.

Intr-o interventie sustinuta ieri de la tribuna Parlamentului, deputatul USR-PLUS Ionut Mosteanu, le-a adus aminte parlamentarilor PSD care îl critica pe actualul Ministru al Economiei, ca „Nu puteți să-i dați lecții de economie lui Năsui când l-ați avut ministru pe Andrușcă”. Remarca a fost una ironica, dar cu rol critic, avand si efectul scontat, pentru ca niciun parlamentar PSD nu a indraznit sa riposteze.

Dănut Andrusca a fost ministrul al Economiei in timpul guvernarii PSD, postura din care a devenit ”vedetă” in intreaga tara, pentru ca nu era in stare sa duca o propozitie pana la capat, marturie stand zecile de materiale filmate din presa centrala.

De aici i s-a tras si porecla ”cel mai idiot ministru”, lansata in spatiul public chiar de un senator PSD la acea vreme, Adrian Tutuianu, nemultumit ca Andrusca preluase impins de la spate de Arsene, unul dintre cele mai importante ministere.

De notorietare au ajuns si epxlicatiile ulterioare a lui Andrusca, pentru a-si justifica incapacitatea de a articula doua vorbe. Acesta a explicat ca este mai emotiv de fel, sau ca ipostazele in care a fost surprins, sunt de fapt razbunari ale adversarilor politici, invidiosi pe capacitatile lui manageriale.

Vezi si:

Un greu PSD șterge pe jos cu Arsene și Andrușcă: ”Cel mai idiot ministru. Singura lui legătură cu economia: a avut o vulcanizare”

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.