Fostul primar PNL al orașului Roman, Lucian Micu, va prelua oficial astăzi, funcția de președinte interimar al organizației PSD Roman. Desemnarea acestuia pe funcție, va avea loc într-o ședință de Birou Permanent- CEX al PSD Neamț, confirmându-se astfel, informația publicată pe surse în urmă că două zile de tvmneamt.ro, în articolul Continuă războiul în PSD Neamț! Surse: urmează a doua decapitare a organizației P. Neamț în mai puțin de jumătate de an. Decizia va fi anunțată de președintele PSD Neamț, Daniel Harpa, într-o conferință de presă ce va avea loc după ședința de Birou Permanent, la sediul PSD Neamț, urmând ca mâine să aibă loc predarea/primirea organizației în prezența lui Daniel Harpa.

Lucian Micu urmează și fie și candidatul PSD la primăria Roman.

Micu a fost recuperat de Arsene de la PNL după ce a fost declarat incompatibil de ANI. Pentru că în 2020 nu a mai putut candida la un nou mandat de primar din partea unei alianțe (la vremea respectivă) cu vârf de lance PSD, Arsene i-a recompensat trădarea PNL, cu funcția de director al Spitalului Județean Neamț. Micu și-a dat demisia din funcție, după incendiul de la ATI, soldat cu 15 morți. El este unul dintre cei 10 suspecți în dosarul deschis după cumplita tregedie.

Funcția de președinte PSD Roman a rămas vacantă după ce anul trecut, deputata Oana Bulai și-a dat demisia sub amenințarea dizolvării organizației.

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.