Fostul ministru al Transporturilor, Razvan Cuc, a reactionat dur dupa ce premierul Ludovic Orban a cerut justitiei sa ancheteze ”magariile” de la Lotul 3 al Autrostrazii Lugoj – Deva.

Dupa pandemia de Covid-19, care i-a luat mintile, cu achizitiile facute in aceasta perioada, vad ca premierul se crede instanta de judecata si da verdicte de vinovatie.

Observ ca din Noiembrie, la mai bine de 7 luni de la preluarea guvernarii, guvernul PNL nu a fost in masura sa ia o decizie corecta cu privire la Lotul 3 al autostrazii Lugoj-Deva.

Nu au putut sa dea o solutie corecta si legala cu privire la restrictiile de pe acest lot.

Dupa ce au deschis traficul, cu restrictii de viteza si tonaj, dupa mai multe expertize asupra acestui lot (mai exact 3 expertize – una dintre ele nefiind nici acum finalizata), astazi CNAIR a decis sa ridice restrictiile de tonaj, pastrand restrictiile de viteza.

Pai daca autostrada era buna si corespundea din punct de vedere al calitatii si sigurantei, de ce n-au deschis-o fara restrictii?

Problema este ca restrictiile s-au ridicat doar pe hartii, fara sa fie facute toate lucrarile suplimentare, lucrari care ar fi trebuit sa existe deja la momentul receptiei si care nu erau efectuate.

Daca acest contract era ok, de ce expertizele ulterioare recomandau efectuarea de lucrari suplimentare pentru siguranta circulatiei?

Vreau sa spun tuturor ca ridicarea restrictiilor fara a pune in siguranta traficul, prin nerealizarea tuturor lucrarilor SUPLIMENTARE, are aceeasi conotatie juridica precum cea indicata de “instanta de judecata Ludovic Orban”.

La momentul respectiv, dar chiar si acum, o tara intreaga a vazut si vede amploarea dezastrului de pe lotul 3 al autostrazii Lugoj-Deva.

PNL si guvernul Orban nu fac nimic altceva decat sa arunce fumigene de presa, crezand ca doar asa ii vor mai crede romanii.

Cred ca daca situatia de atunci ar fi stat altfel, PNL ar fi trecut cu vederea situatia lotului 3 Lugoj-Deva si ar fi semnat receptia finala a autostrazii.

PNL ar face bine sa vina cu proiecte noi si concrete de infrastructura mare, nu sa se plimbe pe santierele pe care le-au lasat mostenire altii.

Dragi PNL-isti, vreau sa cred ca slujiti romanii, nu interesele de partid„, a scris Razvan Cuc pe Facebook

tvmneamt.ro

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.