Mihai Tudose, fost premier PSD, actual europarlamentar cu leafă de zeci de mii de euro, a considerat că e bine să ia la mișto protestele extinse în toată țara, într-un stil de bodegă/boschetăreală care l-a consacrat de-a lungul timpului, dar care nu face cinste unui demnitar, mai ales de talie europeană, plătit regește din bani publici.

Îmtr-un interviu la Digi TV,  Tudose a considerat că poate să ia la mișto și protestele din aceste zile, acuzând că sunt politizate, ca și cum oamenii cu anumite simpatii politice, nu ar avea dreptul să fie nemulțumiți. Totodată, Tudose își permite să ia în râs extinderea protestelor și spre alte pături sociale.

Întrebat cine profită de pe urma aceste politizări, Mihai Tudose a răsuns: „Păi, haideți să o luăm așa. Sunt alde Șoșoacă & co, cu AUR, ei au cerut acum autorizație de protest, au și primit-o. Dar v-ați uitat unde au primit brusc autorizații? Timișoara, București, primarii USR. Sunt 76 de revendicări. Am vorbit și eu cu agricultori, multe dintre ele sunt justificate, dar nu sunt nenorociri care s-au întâmplat în ultimele 6 luni de când a venit PSD-ul cu Ciolacu. S-au cumulat în timp. S-au cumulat, când stăteau băieții la ceaun, la foc, în Afumați. A venit unul, și încă unul și a zis „domne am și eu o problemă cu capra”. „Trece mă și capra”. „Eu cu tălănguța de la vacă”. „Bagă și tălănguța”. Și am ajuns la 76. „Tu ce mai vrei?”. „Eu sunt nemulțumit de statutul planetei Pluto”. „Că ba a fost corp ceresc pitic, ba planetă”. „Scriem și asta, că ne influențează, că dacă e retrogradă nu știu ce pățesc eu la zodiac. Au luat-o lucrurile complet razna.”, a spus europarlamentarul PSD Mihai Tudose.

Tudose a fost desemnat recent de Marcel Ciolacu, șef de campanie electorală al PSD.

Ionut CORFU

1 COMENTARIU

  1. Așa și trebuie, cucuoana de la Realitatea plus,doamna Păcurariu a luat controlul,că are cu cine aduce foști politicieni îmbrăcați în haine de fermieri care fac politica sub masca fermierilor

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.