Dan Ceausu, fostul primar PSD al comunei Dobreni, judetul Neamt este sef peste vamesii din 6 judete, anunta vestea.net citand dezvaluirea.ro.Zilele trecute,  el a fost numit pe functia de director al Directiei Regionale Vamale Iasi care are in subordine vamile judetelor Bacau, Neamt, Vaslui, Iasi, Botosani si Suceava.

Ceausu a fost primar al comunei Dobreni intre 2012-2016 cand a pierdut alegerile la diferenta de un singur vot in fata Vasilicai Cretu (ALDE). Dupa ce a  pierdut alegerile locale din 2016, Dan Ceausu a lucrat ca inspector superior la biroul vamal Neamt.

Loading...

Potrivit site-ului iesean,  Dan Ceausu a fost numit pe functia de director cu sprijinul sefului CJ Neamt, Ionel Arsene. Pana la numirea lui Ceausu, functia de director al Regionalei Vamale a fost ocupata de Danut Bolohan un personaj apropiat mai degraba de PNL. Insa, dupa preluarea guvernarii de catre PSD, mai exact din august 2017 si pana in decembrie 2017 functia de sef al Regionalei a fost ocupata de Elena Cotea care ar fi trebuit sa aiba sprijinul PSD Iasi. In aceasta situatie tabara PSD Neamt, reprezentata de Ionel Arsene pare sa fi fost mai puternica decat liderii de la Iasi ai partidului de guvernamant, mai noteaza sursa citata.

Dan Ceausu nu a putut fi contactat pentru a confirma si comenta informatiile.

Ionut CORFU

Loading...
DISTRIBUIȚI

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.