Fostul trezorier PSD, Mircea Drăghici, acuzat că a folosit in interes propriu banii primiti la partid de la stat, a recunoscut in fata procurorilor DNA, ca Liviu Dragnea a mers in vacanță in Maldive (vacanta petrecuta impreuna cu Ionel Arsene), cu un avion platit din subventiile de stat pentru partid.

Fostul lider PSD Liviu Dragnea, iubita lui de atunci, Irina Tănase, şi o prietenă a acesteia ar fi plecat spre Maldive, via Sofia, în ianuarie 2019, cu o aeronavă privată plătită din subvenţia primită de PSD de la stat – se arată în dosarul cu acordul de recunoaştere a vinovăţiei încheiat de fostul trezorier PSD Mircea Drăghici cu procurorii DNA, coform G4Media.

Tvmneamt a dezvaluit la acea vreme (ianuarie 2019) ca Dragnea își petrece vacanta in Maldive, alaturi de baronul PSD de Neamt, Ionel Arsene, după ce făcuseră împreuna și Revelionul 2018/2019, intr-un castel de lux, administrat de RA- APPS.

Arsene, revelion de LUX la Sinaia cu Liviu Dragnea. Surse: Urmează o vacanță în Insulele Maldive

Arsene, revelion de LUX la Sinaia cu Liviu Dragnea. Surse: Urmează o vacanță în Insulele Maldive

Fostul lider PSD s-ar fi întors, împreună cu Călin Popescu Tăriceanu şi Gabriel Vlase (actualul şef SIE) dintr-o vizită din Estonia, în aprilie 2018, cu un avion privat plătit de PSD din subvenţia de la stat, deşi aveau bilete de avion de linie achitate de Parlament, mai transmite G4Media, informează News.ro.

Pe 29 iunie 2022, fostul trezorier PSD Mircea Drăghici şi-a recunoscut faptele de deturnare şi delapidare, a semnat un acord de recunoaştere a vinovăţiei cu procurorii DNA şi a acceptat o pedeapsă de 6 ani de detenţie.

PSD s-a constituit parte civilă, prin semnătura actualului lider, Marcel Ciolacu, şi a secretarului general, Paul Stănescu, solicitând recuperarea sumei de 710.018,94 de lei.

Vezi si

Arsene, refuzat la viză de SUA! Persoană non-grata pe teritoriul Americii!

Ionut CORFU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.