Seria meciurilor de fotbal in sala organizate de Asociatia Piatra Neamt te iubesc continua. Ca in fiecare joi, si ieri 31.03.2016, s-a disputat un meci amical in sala Ceahlaul. Voluntarii Asociatiei au jucat cu echipa de fotbal a Liceului Economic.

Capture

Elevii au avut un joc tehnic, cu pase scurte in propriul teren, apoi cu demarcare si surprinderea adversarului descoperit. Scorul a fost net in favoarea elevilor de la Economic, 6-3, iar diferenta ar fi putut fi mult mai mare, daca nu ar fi existat numeroase ratari, unele chiar cu poarta goala.

La finalul meciului, elevii au primit diplome de participare.

88

Aceste meciuri amicale sunt organizate cu scopul de a incuraja miscarea si de a arata ca exista alternativa pentru petrecerea timpului liber, alta decat a sta in fata calculatorului sau pe o terasa la un suc cu prietenii.

Asociatia Piatra Neamt te iubesc are in vedere organizarea unei competiti de fotbal in sala, cu caracter permanent si cu premii pentru echipele cele mai bune.

Inregistrarea integrala a meciului, va fi difuzata de postul de televiziune TVM in cadrul parteneriatului cu Piatra Neamt te iubesc, sambata 02.04.2016, incepand cu ora 20.

Ionut CORFU

77 66 11 22 33 44 55 5 6 7 8 9 4 3 2 1

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.