Fotbalistul Lucian Burdujan, originar din Piatra Neamț, a fost dat dispărut de familie. Acesta nu ar mai fi fost văzut din luna septembrie, când s-ar fi întâlnit cu fratele său în Piatra Neamț, apoi a plecat spre București. Din acel moment, familila nu a mai putut lua legătura cu el. ”La data de 20 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției municipiului Piatra-Neamț au fost sesizați, de către o femeie în vârstă de 63 de ani, cu privire la faptul că, din cursul lunii septembrie a.c., niciun membru al familiei nu a mai putut lua legătura cu fiul său BURDUJAN LUCIAN, în vârstă de 38 de ani, din Piatra-Neamț.

În cursul lunii septembrie acesta s-ar fi aflat în București.

Semnalmente: înălțime – 1.80 m, greutate-89 kg, păr negru, tuns scurt, ochi căprui, constituție atletică.

Orice persoană care poate oferi informații ce pot conduce la depistarea bărbatului căutat, este rugată să apeleze Serviciul Unic 112 ori să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție”, a transmis IPJ Neamț.

Lucian Burdujan și-a început cariera la Ceahlăul Piatra Neamț, iar în 2004 a făcut pasul la Rapid. Au urmat FC Vaslui și FCSB, iar din 2011 și până în 2020 a evoluat în străinătate, în Ucraina, Emiratele Arabe Unite, Gibraltar și Grecia. El era cunoscut ca un sportiv problemă, mai ales din cauza consumului de alcool.

I.C.

1 COMENTARIU

  1. Lucian Burdujan, dat dispărut de familie.
    Anunţul oficial făcut de Poliţia Română

    UPDATE 17:10 Lucian Burdujan a răspuns la telefon după ce a fost dat dispărut de familie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.