Un accident care ar fi putut avea urmari foarte grave s-a produs in aceasta dimineata, 29.04.2016, la Bodesti, in jurul orei 4.

DSC_0051 - Copy

Soferul unui TIR inmatriculat in judetul Cluj a adormit la volan si a iesit de pe carosabil, apoi a mers aproximativ o suta de metri prin sant. A distrus trei porti de la trei gospodarii, a intrat in plin intr-un stalp de electricitate din beton pe care l-a dus pe cabina aproximativ 20 de metri si s-a oprit in cele din urma intr-un cires (vezi foto) de pe marginea drumului.

DSC_0029 DSC_0030

In zona s-a intrerupt curentul electric si oamenii s-au panicat din cauza zgomotului.

Soferul in varsta de 30 de ani s-a ales cu mai multe escoriatii si cu o rana la mana dreapta. Nu a fost nevoie sa fie transportat la spital si a primit ingrijiri la fata locului de la un echipaj de ambulanta care trecea intamplator pe acolo.

El a declarat ca venea de la Turda si urma sa descarce undeva pe langa Roman. Era incarcat cu 20 de tone de sarma si la un moment dat s-a trezit cand camionul iesise deja de pe sosea, pentru ca a atipit pentru un moment, desi nu condusese decat zece minute, dupa ce se odihnise o ora. Tot el a recunoscut ca nu purta centura de siguranta si ca asta i-a salvat viata, pentru ca atunci cand a vazut ca impactul cu stalpul este inevitabil, a reusit sa se aplece inspre partea dreapta si cu toate astea, la mana a fost ranit de o bucata de lemn de la o poarta, care a intrat in cabina prin geam.

La ora redactarii o echipa Eon incearca sa remedieze defectiunile la reteaua de energie electrica, pentru a putea fi reluata furnizarea de curent electric.

Politia efectueaza in continuare cercetari la fata locului.

Ionut CORFU

DSC_0027 DSC_0049 DSC_0047 DSC_0044 DSC_0040 DSC_0038 DSC_0036 DSC_0032 DSC_0031

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.