O femeie a fost accidentata in Piatra- Neamt, pe trecerea pentru pietoni de la Pietricica astazi, 19.05.2016, in jurul orei 10:30.

DSC_0057

Ea a fost acrosata cu partea dreapta fata de un autovehicul BMW X5. Soferul a declarat ca se deplasa pe banda unu a sensului sau de mers si nu avea viteza peste limita legala pentru ca abia iesise din sensul giratoriu de la muzeul de Istorie, moment in care i-a aparut brusc in fata victima, care s-a izbit in aripa din partea dreapta fata a masinii. Soferul a avut reflexul sa evite impactul, de aceea a ajuns pe banda a doua.

DSC_0052

Unii martori spun ca femeia care este in varsta de aproximativ 40 de ani, ar fi ajuns pe carosabil in fuga, fara sa se asigure si a traversat pe undeva prin lateralul trecerii, pe dupa un cos de reciclare a deseurilor.

Tot martorii sustin ca victima a suferit o rana la cap si era inconstienta, in timp ce soferul sustine contrariul, si anume ca femeia era constienta.

Soferul a fost testat alcoolscopic iar rezultatul a fost zero.

Vom reveni imediat ce vom obtine informatii oficiale despre starea victimei.

Ionut CORFU

DSC_0050 DSC_0049 DSC_0048 DSC_0056 DSC_0054 DSC_0053 DSC_0051 DSC_0047 DSC_0045 DSC_0044 DSC_0042

 

 

DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

  1. Verificaţi tel.mobil al şoferului,ptr.că vorbea la tel. şi râdea de nu mai ştia de el,fapt ce a dus la neatenţia în trafic.Lovise femeia şi încă mai râdea,efe tiv nu a realizat ce a făcut,până nu s-a dat jos din masină si a ajuns lângă accidentată.Asta o pot confirma cred cei din echopajul de poliţie ce se afla din întâmplare ca o a doua maşină la trecerea de pietoni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.