Astazi, 19.03.2016, in jurul orei 16:30 jandarmii au oprit o agresiune care se desfasura in plina strada si l-au retinut pe agresor.

COPERTA (2)

Totul s-a intamplat in Piatra- Neamt, in zona pasajului pietonal de la Pietricica, atunci cand un echipaj de jandarmi aflat in patrulare a observat ca un barbat pusese la pamant o persoana si o lovea cu pumnii si cu picioarele.

Martorii aflati in zona, au spus ca agresorul era deosebit de violent si nu s-a intimidat deloc, nici macar atunci cand i-a vazut pe jandarmi, care au fost nevoiti sa foloseasca forta pentru a-l opri pe agresor. Acesta s-a opus retinerii si a continuat cu un comportament agresiv.

Barbatul a fost imobilizat in cele din urma si incatusat apoi urcat in autovehiculul jandarmeriei si dus la Politia Municipiului Piatra- Neamt, dupa cum ne-a declarat lt. Marius Gămănuţ purtator de cuvant al Inspectoratului Judetean de Jandarmi Neamt.

IMG_3825

Este posibil ca persoanele implicate in conflict, victima si/sau agresorul sa faca parte din randul oamenilor fara adapost care-si fac veacul in gangul din spatele complexului Pietricica. Unul dintre cei care s-au aciuat acolo, a fost retinut anul trecut, cand a devenit violent in timpul unei razii a Politiei Locale. Vezi aici imaginile!

Victima, tot un barbat, prezenta o taietura la o mana si urme vizibile de lovituri la fata.

Ionut CORFU

IMG_3768 IMG_3825 IMG_3819 IMG_3795 IMG_3798 IMG_3806 IMG_3810 IMG_3812 IMG_3777 IMG_3776 IMG_3770

 

 

 

DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

  1. Așa ne trebuie, am vrut drepturi ale omului si libertăți garantate de lege. Mai este doar un pas si concetățenii noștri o sa aibă dreptul si libertatea sa organizeze lupte de strada pe trotuare. Iar cat despre băieții aia in uniforma, nu prea pot să-și facă treaba k na, sa nu ajungă pe la parchetul militar. Romania lucrului bine facut!

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.