Emotii mari in aceasta seara (7 iunie) in jurul orei 19, la primaria Targu Neamt. Doua dube cu girofare albastre si geamuri negre, au intrat in curtea primariei, au oprit chiar in fata intrarii principale si din ele au coborat niste baieti foarte bine facuti, cu fetele acoperite cu cagule. Ulterior s-a aflat ca mascatii sunt de la trupe speciale antitero SRI, dupa cum se vede pe una dintre masini.

Cei care se mai aflau la acea ora in institutie, au intrat imediat in fibrilatii si au crezut ca pana aici le-a fost. Au inceput sa sune in disperare la primarul Harpa care nu putea vorbi la telefon pentru era in direct la o televiziune online.

In cele din urma, misterul a fost lamurit odata cu aparitia lui Vasilica Harpa si povestea devine si mai interesanta. Mascatii erau insotiti de parintele Ciprian si se indreptau spre Manatirea Sihastria, iar in drumul lor, preotul a vrut sa-l revada pe primarul Harpa cu care are o relatie de prietenie.

Parintele Ciprian a fost calugar la Sihastria si de 5 ani slujeste si la biserica de lemn a  Catedralei Mantuirii Neamului din Bucuresti, iar potrivit wowbiz.ro este si duhovnicul Laurei Codruta Kovesi, sefa DNA. Foarte ciudat este faptul ca mai multi luptatori SRI insotesc un preot in drumul lui spre manastire, si mai mult, se dau in stamba in public, cu cagulele pe fete. Din informatii pe care nu le-am putut inca verifica, luptatorii SRI ar urma sa aiba niste exercitii in zona manastirilor din Neamt, dar chiar si asa, este destul de ciudat sa faca balci in buricul orasului Targu Neamt.

De preferat ar fi ultima varianta, pentru ca nu stim cat de normal este ca un preot, indiferent cum s-o chema el, sa beneficieze de escorta trupelor antitero SRI. Sa aiba oare scenele de astazi vreo legatura cu evenimentele din ultimele zile? Se explica oare acum, linistea de care au parte niste politicieni din Neamt? Vom reveni.

Ionut CORFU (sursa foto: facebook- Ciprian Traian Sturzu)

 

 

Loading...
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.