Un echipaj de la Serviciul Judetean de Ambulanta, a salvat doi copii si doi adulti de la moarte, printr-o actiune mai putin obisnuita pentru ei. In aceasta noapte, in jurul orelor 23:30, erau in trecere prin satul Carligi comuna Stefan Cel Mare judetul Neamt, cand la iesire, au observat ca acoperisul unei case este in flacari. Au oprit, au strigat din rasputeri si s-au folosit si de sirena autospecialei, pana cand au reusit sa trezeasca pe cei din casa.
Erau doi copii, o fata si un baiat in varsta de 5ani respectiv 7 ani, alaturi de bunicii lor, ambii de 65 de ani. Casa este situata in camp, la iesirea din sat, iar daca cei de la Ambulanta n-ar fi facut gestul demn de toata lauda, probabil ca la aceasta ora am fi vorbit de o tragedie.
Au intervenit pompierii din Piatra Neamt cu doua autospeciale si un echipaj SMURD, dar si pompierii voluntari din Stefan Cel Mare, cu o autospeciala. La ora publicarii, interventia ISU era inca in desfasurare. Se pare ca incendiul a pornit de la o magazie de langa casa, in care erau depozitate foarte multe lemne de foc, apoi s-a extins la etajul casei, care era distrus aproape in totalitate. Deocamdata nu se cunoaste cauza declansarii incendiului.
Toti cei din casa sunt in afara oricarui pericol, chiar daca proprietarul a fost transportat la spital dupa ce a primit ingrijiri la fata locului, deoarece suferise un atac de panica.

Ionut Corfu
foto:Flavius Corfu

DISTRIBUIȚI

2 COMENTARII

  1. […] Un echipaj de la Serviciul Judetean de Ambulanta, a salvat doi copii si doi adulti de la moarte, printr-o actiune mai putin obisnuita pentru ei. In aceasta noapte, in jurul orelor 23:30, erau in trecere prin satul https://tvmneamt.ro/foto-incendiu-un-echipaj-de-la-ambulanta-a-salvat-doi-copii-si-doi-adulti-din-cas… […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.