O masina marca Volkswagen Golf a ajuns pe trotuar dupa ce a rupt gardu metalic de protectie.

Accidentul s-a produs astazi 22.07.2016, in jurul orei 11, in zona pasajului pietonal Pietricica din apropierea sensuului giratoriu de la spita.

Din declaratiile martorilor si ale unui pasager din Golf rezulta ca autoturismul  ar fi fost izbit puternic din spate din motive ramase deocamdata necunoscute, de un alt autoturism marca Volkswagen Passat, imediat dupa ce a iesit din sensul giratoriu de la spital si se indrepta spre Muzeul de Istorie.

Golful a fost proiectat pe contrasens, a rupt gardul metalic de protectie si s-a oprit jumatate pe trotuar.

Din primele informatii, nu sunt victime nici din autotutrismele implicate, nici din randul pietonilor aflati la acea ora in zona.

La ora redactarii, circulatia pe bulevardul Decebal se desfasoara cu dificultate, din cauza blacarii unei benzi de circulatie, pe sensul Muzeul de Istorie- spital.

Politistii fac masuratori si cercetari pentru a stabili cui apartine vina producerii accidentului.

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

4 COMENTARII

  1. Măi băieți, voi citiți ce scrieți acolo? Lovit puternic din spate??? Ambele mașini sunt avariate frontal și lateral. Unde vedeți voi din spate? Dacă așa se scriu știrile la noi, e clar!

  2. ”Din declaratiile martorilor si ale unui pasager din Golf rezulta ca autoturismul ar fi fost izbit puternic din spate din motive ramase deocamdata necunoscute, de un alt autoturism marca Volkswagen Passat, imediat dupa ce a iesit din sensul giratoriu de la spital si se indrepta spre Muzeul de Istorie.” Voi vedeți Golf-ul avariat în spate? În cel mai rău caz din lateral, nu din spate. Și pe alt site de știri locale scrie de accident frontal. E mai plauzibil după cum arată mașinile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.