Politistii nemteni transmit mai multe foto-mesaje cu tâlc pentru copii, chiar de ziua lor, de 1 Iunie. Mesajele sunt in spirit educativ pentru viitorii adulti, astfel incat sa nu incalce legea: ”Fă-ți viața o sărbătoare, fără mascați” sau ”Demaraj in forta spre zona de vis frumos”, transmit luptatorii SAS si politistii de la Rutiera.

”Grabeste-te incet, copilaria e unica” sau ”Fa-ti amprentele memorabile prin fapte bune”, transmit si politistii de la celelate Servicii din cadrul IPJ Neamt. O urare pentru copii are chiar si cainele politist, Taz.

Nu poți să vorbești despre copilărie fără să zâmbești și fără să îți lași sufletul purtat pe tărâmul imaginației, al culorilor, al poveștilor, unde de fiecare dată binele învinge răul.

Fiecare dintre noi am fost copii și ne imaginam ce vom deveni când vom fi adulți. Astăzi suntem adulți și este rândul nostru să vă inspirăm și să vă oferim un mediu sigur astfel încât visele voastre să prindă contur.

În anul ce a trecut, chiar dacă nu am reușit să vă vedem zâmbetele, v-am purtat mereu în inimile noastre, în toate misiunile pe care le-am desfășurat.

Pentru că ne-ați copleșit cu frumusețea lumii văzută prin ochii voștri, ne-am lăsat inspirați și am redevenit, pentru câteva clipe, copii.

Lăsându-ne purtați de imaginație și folosindu-ne de creioane colorate, am scris mesaje care să vă transmită gândurile noastre și să vă aducă zâmbetul pe buze.

Nici câinele polițist Taz nu a vrut să fie mai prejos, astfel că un mesaj special vă este adresat chiar de el.

Sunteți frumoși, sunteți unici, sunteți minunați și ne dorim să scriem împreună cât mai multe povești cu ,,A fost odată ca niciodată…’’.

La mulți ani, dragi copii!”, mai transmite Politia Neamt, cu ocazia zilei de 1 Iunie.

I.C. (sursa foto: IPJ Neamt)

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.