PSD Neamt este in fata unei fracturi majore care ar putea avea efecte nebanuite. Dupa ce primarul de la Roznov a fost grav ”faultat” de la centru, primarul de la Savinesti (PSD) se arata solidar cu cu Ionel Ciubotaru, dupa ce cel din urma a fost tinta unei razbunari chiar din partea colegilor din PSD (Vezi AICI-PSD NEAMȚ ÎȘI SABOTEAZĂ PROPRIUL PRIMAR. ALIANȚĂ PSD- PNL LA ROZNOV, ÎN SCOP DE RĂZBUNARE POLITICĂ)

Daniel Horciu, primarul PSD al comunei Savinesti, spune intr-un comentariu asumat cu nume si prenume pe site-ul TvmnNeamt ca ”Este gresit sa sabotezi”. El continua, spunand ca este alaturi de primarul Ionel Ciubotaru si ca daca este nevoie, va contribui si el cu ce este nevoie la Festivalul de la Roznov.

Se confirma asadar, ca atitudinea razbunatoare adoptata la varful PSD Neamt nu duce la nimic altceva, decat cel mult, la radicalizarea primarilor PSD impotriva lui Ionel Arsene. Prin urmare, primarul de Savinesti se arata solidar cu primarul ”surghiunit” de Roznnov, si spune ca daca este nevoie, va contribui la realizarea Festivalului de datini si obiceiuri. Ceea ce face Daniel Horciu, este un afront direct adus lui Ionel Arsene, cel care a crezut ca modul discretionar de a conduce PSD Neamt este formula magica prin care oamenii pot fi tinuti sub control.

Mesajul integral al primarului PSD de Savinesti, Daniel Horciu (n.r. Daniel Horciu a confirmat pentru TvmNeamt ca mesajul sub forma de comentariu îi apartine):

”Este un festival. Nu o manifestare politică! NOI la SAVINESTI am avut ceva mai redus ca dimensiuni dar cei din Rovnov au participat de câțiva ani ( noi in comuna nu avem ” puterea” sa avem, de ce? ). Este gresit sa nu votezi, sa sabotezi! Daca in bugetul local a fost aprobat la inceputul anului 2018 acest festival , de ce se cearta? Daca nu atunci….. Oricum actualul consiliu local trebuie să continuie tradiția! Sunt alaturi de PRIMAR si VICEPRIMAR!!!!! Daca nu se inteleg o sa contribui macar cu două sute de sarmale si doua sute de mici la festival. Sa vina si savinestenii!!!!!”

h

Ionut CORFU

 

6 COMENTARII

  1. Stimate domnule Corfu, interpretarea data de dumneavoastra comentariului meu este total gresita. In PSD Neamt NU exista o fractura intre mine si domnul presedinte al CJ Neamt Ionel Arsene. In comentariul meu referinta era la CL Roznov care , repet, daca aveau in bugetul pe anul 2018 suma necesara pentru festival nu inteleg de ce se cearta. Daca nu, este greu de inteles de ce au fost impotriva finantarii acestui festival.

  2. in epoca dracnea mai sunt si pesediști onești – oameni onești – doar sigla de liberal nu te face campionul dreptatii si al adevarului – din contra sunt si asa zisi liberali mai rai ca pesedistii – unii vor zice fiecare padure cu uscaturile – DAR gasca penele e la fel de putreda ca cea pesede: minciuni dezinformari cultul personalitatii hotie – vezi republica Roman – liberalism tot de cumetrie cu mediocritati la rang de mari patrioti locali – un subiect foarte interesant jurnalistic dar nu pentru presa de acolo unde nimeni nu se atinge de gasca din primarie care face si desface

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.