Ionel Arsene a fost dat în urmărire internațională prin Interpol, anunță ProTV. Președintele Consiliului Județean Neamț, Ionel Arsene, condamnat la 6 ani și 8 luni de închisoare cu executare într-un dosar de corupție, a fost dat în urmărire prin Interpol de autoritățile române.

Mandatul european de arestare emis pe numele baronului de Neamț a fost comunicat organizației internaționale de poliție care îl caută acum în 195 de țări. Informațiile de până acum arată că Arsene s-ar ascunde în Italia – unde comunitatea de români s-a mobilizat să ajute Poliția să îl prindă.

Locul unde autoritățile din Italia bănuiesc că s-ar ascunde baronul fugar din Neamț este într-o zonă deluroasă a provinciei Brescia, deasupra lacului Iseo – înconjurat de sate medievale fermecătoare și cu o insulă de poveste în mijloc, mai menționează sursa citată.

Reporterii ProTV au luat legătura și cu fiul baronului fugar:

Reporter: Vă sun în legătură cu tatăl dumneavoastră. Ați luat legătura cu el zilele acestea?Alexandru Arsene: Ați sunat degeaba.

Deși au trecut 5 zile de la condamnare, autoritățile au ajuns la faza de urmărire internațională, iar judecătorii au emis și motivarea sentinței, prefectul PSD al județului Neamț, Adrian Niță, nu a mai reușit să-l demită din funcție pe șeful său de partid, pe motiv că așteaptă un referat de la secretara județului. Prin urmare, Arsene este și astăzi președintele CJ Neamț. Adrian Niță refuză în continuare să răspundă întrebărilor presei, privind stadiul la care se află procedura de demitere a infractorului Arsene, sau motivele pentru care este menținut în funcție.

Între timp, pare că și cumătrul Ginel (Ghe. Vlasie) s-a evaporat. Detalii în articolul de mai jos:

A fugit și cumătru? Ginel Vlasie este de negăsit de zile întregi

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

2 COMENTARII

  1. Deja pentru Consiliul județean se duc lupte grele, de ce oare? Bănuiesc pentru a obține cetățenia statului Italian, Penalul de Munteanu (seniorul) umbla pe la toți membri PSD să facă lobi , bănuiesc pentru ficiorul lui, bănuiesc că și-a cumpărat vreo firma prin Italia . Marți umbla pe la un membru PSD să îl convingă pentru ficiorul lui, este vorba de un fost președinte de consiliu județean.
    Cred că Proinvest nu mai are balastru

  2. Apropo de lichele! Știți ce făcea în această seară sluga din presă a psd-ului? Umbla prin cartierul Dărmănești și făcea filmulețe cu diverse persoane aflate prin buticurile din cartiere spunandu-le cat de rau e primarul si firmele primariei din cauza carora a oprit Apaserv furnizarea apei. Cum e sa cobori dintr-un A8 si să te faci că îți pasă de problemele saracilor. Probabil, după ce a discutat ieri cu Harpa, a promis, in schimbul mentinerii contractelor de mentenanta pe care le are la CJ de 17.000 lei pe lună, că va inventa zilnic subiecte care sa abată atenția de la infractorul aflat pe lista celor mai cautate persoane. Daca psd-ul va ramane în logica paguboasă a iosubanului nu va mai conta foarte mult. Ce gunoi!

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.