Doi tineri dintre care unul minor, au fost retinuti de politistii din Roman. Acestia profitau de neatentia soferilor de camion opriti in diverse locuri, intrau in cabina si furau bunuri electronice. Politistii au reusit sa probeze doua fapte de acest fel: furtul unui laptop si al unui telefon, informeaza IPJ Neamt:

”La data de 30 iunie a.c. poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Roman, au identificat autorii unor infracţiuni de furt, fapte comise în data de 22.06.2018 şi 15.06.2018. Aceştia sunt doi tineri de 16, respectiv 19 ani, din Roman, şi un alt tânăr de 16 ani, din localitatea Cotu Vameş.

În urma cercetărilor efectuate, a rezultat faptul că la data de 22.06.2018, cei trei tineri au sustras, fără drept, din cabina unui autotractor staţionat pe strada Transilvaniei, din Roman, un laptop aparţinând unui bărbat, de 30 de ani, din Maramureş.

În urma materialului probator administrat în cauză, s-a dispus extinderea cercetărilor cu privire la tânărul de 19 ani, din Roman, şi s-a stabilit faptul că la data de 15.06.2018 a sustras de pe bordul unui autotractor, un telefon aparţinând unui bărbat, de 41 de ani, din Bacău.

Bunurile au fost recuperate de poliţişti şi predate persoanelor vătămate, iar cei trei tineri au fost introduşi în arestul I.P.J. Neamţ pentru 24 de ore, urmând să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Roman, cu propunerea de luare a unei măsuri preventive. ”

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.